Fontos tudnivalók:

Szerelvények, Gyártásmód:

Közel 30 éves bútorkészítésben szerzett külföldi és hazai tapasztalataink alapján, bátran elmondhatjuk:

A drágábbnak tűnő Blum márkájú szerelvények, mind kényelmi, mind praktikusság, mind tartósság szempontjából hosszútávon kifizetődőbb, kényelmesebb felhasználást biztosít, ezzel is növelve a komfort érzést.A silányabb minőségű, olcsó szerelvényekkel szemben.

Hasonló a helyzet a bútorlapok élzárását tekintve: a hagyományos élfóliák élettartamát tekintve a 2mm-es ABS (lágy pvc) élzárás túlzás nélkül 10x tartósabbnak bizonyul a nagyobb kopásállóság miatt, míg a papírfóliák könnyen letöredeznek, így kitéve a bútor éleinek sérülékenységét.

Mi évek óta törekszünk a tartósabb szerelvények, élzáró anyagok használatára, amelyek sajnos az anyag felhasználást tekintve költségesebb, ellenben ezt igyekszünk kompenzálni a munkadíj meghatározásával.

Tehát ha legközelebb az olcsóbb árfekvésű bútorokkal szembesül, győződjön meg arról milyen tartalommal látták el az adott bútort.

Ez akár 30-50%-os árkülönbséget is eredményezhet árajánlat adás során.

Bútoraink, a modern táblafelosztó és élzáró gépnek köszönhetően, magas színvonalon, hosszú távú használatra készülnek.

tablafeloszto-1

elzaro-1

Továbbá lehetőség van máshol vásárolt bútorlap, szerelvény felhasználásával velünk elkészíttetni bútorát, ha Ön olcsóbban tudja beszerezni az ehhez szükséges anyagokat. Ebben segítséget is nyújtunk azzal, hogy pontos tervdokumentációt készítünk, mind a bútorlapok, mind a szerelvények mennyiségének meghatározására.

A leírtakkal kapcsolatban tájékozódhat a +36 20 319 3642-es telefonszámon.

Tisztelettel:

Bútor-asztalos csapat